Webinars (tabindeling)

Leer hoe je vrijwilligers motiveert en begeleidt!Deelname: gratis
Wanneer: diverse data, zie hieronder
Duur: 45 minuten per webinar
Voor wie: Vrijwilligerscoördinatoren en mensen die dagelijks werken met vrijwilligers. Mensen die vrijwillig of via hun beroep vrijwilligers aansturen.

Wat leer je?
Vind je het soms ook lastig om vrijwilligers te begeleiden en om met ze samen te werken? Willem-Jan de Gast, organisatieadviseur en trainer bij Movisie, leert je hoe je dit het beste kunt doen.

Willem-Jan geeft een reeks aan webinars over het werken met vrijwilligers. Je kunt deze webinars los van elkaar volgen. Meer webinars volgen? Meld je dan voor elk webinar aan via onderstaande buttons:

  • 18 mei: Hoe speel je in op de motivatie van vrijwilligers? Bekijk opname
  • 22 juni: Hoe begeleid je vrijwilligers?
  • 7 september: Leer werken met verplichte vrijwilligers
Aanmelden 22 juni

Leer interventies implementeren met succesDeelname: gratis
Wanneer: 15 juni om 11.00 uur
Duur: 45 minuten
Voor wie: Implementatiecoördinatoren en interventie-eigenaren in het sociaal domein die interventies rondom een maatschappelijk vraagstuk op een succesvolle manier willen implementeren in (hun) organisatie.

Wat leer je?
Er is veel behoefte om interventies op een succesvolle manier te implementeren binnen organisaties. Het gaat hierbij om interventies die bijdragen aan de oplossing van een maatschappelijk vraagstuk. Lou Repetur neemt je mee in de succesfactoren en knelpunten, zodat er meer interventies met succes worden geïmplementeerd. Na afloop van het webinar ben je in staat om een succesvol implementatieplan te schrijven.

Naar het webinar
Laatste wijziging: maandag, 13 juni 2016, 12:01